Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Contaları Muayene Edin: Bapnın veya çerçevenin etrafındaki şiabat contaları yoklama edin. Hasar izi olmadan sağ olduklarından sakıncasız olmalkaloriız.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya selim açılmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ait strüktürnın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yeni strüktürlarda belli yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari olduğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçün yangın çıkışı ve kapısına mevla olan binalarda yangın merdivenleri çatı maksatına dahil edilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester Yangın Merdiveni Kapısı türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saik evet.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Güçlü yahut çelikten yapılan ve binanın haricinde iz meydan yangın merdivenleri bile yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi muhtevain kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makalemızda;

Report this wiki page